Over 18 års erfaring med montering af solfilm

Vi tør derfor godt garantere et godt resultat

Montering

Før montering:

Før solfilmen monteres på dine ruder, renser vi dine ruder grundigt og fjerner eventuelt støv og snavs fra bilens indvendige lister samt interiøret omkring ruderne. Dette gør vi for at undgå kontamination, som ellers kan ses på solfilmen. Det er med til at sikre et godt resultat.

Hvor lang tid tager det?

Som udgangspunkt skal du forvente at montering af solfilm i din bil kan tage op til 2 timer, alt efter omfang. Du skal derfor regne med at du som minimum skal kunne undvære din bil i to timer. 

 

Efter montering:

Når solfilmen er monteret på dine ruder, skal væsken have tid til at trække ud gennem solfilmen og hærde. Det betyder at der vil gå nogle dage før, vi anbefaler at du ruller vinduerne ned. Antallet af dage afhænger af temperaturen på det tidspunkt, hvor du har fået monteret solfilmen.

  • Ved temperature på 16 grader eller derover anbefaler vi, at du venter med at rulle vinduerne ned til der er gået 3-5 dage.
  • Ved temperaturer under 16 grader anbefaler vi, at du, som minimum, venter 14 dage med at rulle vinduerne ned ellers risikerer du, at filmen kommer til at boble.

Vi står altid klar til at rådgive dig i dit valg af solfilm

Og har et stort udvalg af solfilm, i alt fra helt sort til helt lys